Word de effectievere en alertere versie van jezelf

Agenda

Bekijk hier de trainingen, workshops en onderhoudsessies die Mindful Rijk aanbiedt. Schrijf je direct in om jouw weg naar een mindful brein te garanderen.

De inhoud van de agenda kan wijzigen.

apr
17
vr
Mindfulness Reload, back to (your) nature | met Angelique Bas vrijdag 17 april 10:00-14:00 uur @ Singel 10 in Petten (achterzijde gebouw)
apr 17 @ 10:00 am – 2:00 pm

Mindfulness Reload, back to (your) nature

Vernieuw de kracht van je aandacht door een halve dag mediteren samen met andere Rijkscollega’s. Deze sessie wordt begeleid door yogadocent en meditatietrainer Angelique Bas, zelf werkzaam bij het Openbaar Ministerie.

In deze stiltedag sta jij centraal. We staan samen stil bij hoe het met je is en het opnieuw opladen van jouw body en mind. Deze dag ervaar je verschillende meditatievormen, (stress-relief) yoga en een stiltewandeling in de natuur (zee en bos). Ik begeleid je in jouw stilte met stem en soms wat muziek. Laat je meenemen in deze reis naar binnen (en ook naar buiten).

Meditatie en yoga in een prachtige omgeving met Angelique Bas

Wees welkom in mijn trainingsruimte in Petten aan Zee (Noord-Holland). Een voedende lunch neem je zelf mee en nuttigen we eveneens in stilte.

Heb je interesse om deel te nemen, geef je dan op door een bericht te sturen naar info@mindfulrijk.nl of via deze link. Er is plaats voor max. acht deelnemers. Enige ervaring met Mindfulness en meditatie is aanbevolen. Gemakkelijke kleding en wandelschoenen mee is handig voor wandelen en yogabeoefening.

mei
28
do
Mindfulness Reload met Inge Witkamp donderdag 28 mei 11:00-15:00, Locatie volgt
mei 28 @ 11:00 am – 3:00 pm

Mindfulness Reload

Vernieuw de kracht van je aandacht in een halve dag mediteren samen met Rijkscollega’s op vrijdag 13 december aan de Veerweg 2 in Nieuwegein. Enige ervaring met meditatie en mindfulness is voorwaarde voor deelname.

Een deelnemer over de sessie: ‘‘Het is net alsof ik een paar dagen op vakantie ben geweest, ik heb zin om weer aan de slag te gaan en ik zit vol met goeie ideeën!’’

Tijdens deze sessie begeleiden we een variatie aan mindfulness meditaties. Naast de begeleiding is de sessie verder in stilte. Dit draagt bij aan de effectiviteit en diepgang van de beoefening. Tussen de oefeningen zijn er korte breaks. Je hoeft geen speciale attributen mee te nemen of speciale kleren aan.

Er zijn nog plaatsen je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@mindfulrijk.nl met daarin je naam en telefoonnummer.