Mindfulness meditatie beoefenen:

Doe mee met een live meditatie sessie samen met Rijkscollega’s of luister of bekijk één van onze opnames op SoundCloud, Insight Timer  (Android & iOS, gratis toegankelijk) en YouTube.

Deze (live) meditaties worden mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met A+O-fonds Rijk, het samenwerkingsverband van werknemers en werkgevers binnen de Rijksoverheid. 

Mindful Rijk Live Sessies

Tijdens de Coronatijd hebben we livesessies opgenomen voor Rijkscollega’s (ca. 20-30 minuten per sessie) om even een moment te pakken voor jezelf en van daaruit met meer rust, focus en overzicht weer verder te gaan met je werkdag. 

In elke sessie delen we ook tips en tricks om mindfulness in je werkdag te integreren.

Je kunt alle opnames terugkijken via deze links:

Insight Timer

Via de app Insight Timer kun je eenvoudig onze en vele andere meditaties gratis luisteren. Druk op deze link en je komt op onze profielpagina met alle beschikbare meditaties. Je kunt ook de app downloaden voor je telefoon en ons volgen om op de hoogte te blijven van onze nieuwste meditaties.  

SoundCloud

Via de website en app SoundCloud kun je ook onze meditaties eenvoudig terugvinden. Via de deelfunctie kun je ook makkelijk de meditaties embedden op je eigen (intranet)site. Als je dat wilt kun je ons een verzoek sturen via info@mindfulrijk.nl. Hieronder een paar van de meditaties die je meteen kunt proberen: