Mindfulness Reload | Vernieuw de kracht van je aandacht

Vanaf december 2019 introduceren we de Mindfulness Reload. Een halve dag meditatie met Rijkscollega’s. Eerdere edities leverden veel positieve reacties zoals:

‘’Het is net alsof ik een paar dagen op vakantie ben geweest, ik heb zin om weer aan de slag te gaan en ik zit vol met goeie ideeën!’’

Voor de komende periode staan er alvast vijf op de planning, drie door Inge Witkamp en Twee door Angelique Bas. Zie de agenda voor alle data en om je aan te melden.

Mindfulness Reload door Inge Witkamp:

Tijdens deze sessie begeleid Inge een variatie aan mindfulness meditaties. Naast de begeleiding is de sessie verder in stilte. Dit draagt bij aan de effectiviteit en diepgang van de beoefening. Tussen de oefeningen zijn er korte breaks. Je hoeft geen speciale attributen mee te nemen of speciale kleren aan.

Image result for inge witkamp

De sessies zijn van 11:00-15:00 uur op vrijdag 13 december, donderdag 14 februari en donderdag 21 mei aan de Veerweg 2 in Nieuwegein. Enige ervaring met meditatie en mindfulness is voorwaarde voor deelname.

Adres: Veerweg 2, Nieuwegein
Data en tijden: 

  • Vrijdag 13 december 11:00-15:00 uur (inloop 10:30 uur)
  • Donderdag 13 februari 11:00-15:00 uur (inloop 10:30 uur)
  • Donderdag 21 mei 11:00-15:00 uur (inloop 10:30 uur)

je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@mindfulrijk.nl met daarin je naam, organisatie, telefoonnummer en sessie waaraan je deel wilt nemen. Er is plek voor max. 12 deelnemers.

Mindfulness Reload, Back to (your) nature | door Angelique Bas

Deze sessie wordt begeleid door yogadocent en meditatietrainer Angelique Bas, zelf werkzaam bij het Openbaar Ministerie.

In deze stiltedag sta jij centraal. We staan samen stil bij hoe het met je is en het opnieuw opladen van jouw body en mind. Deze dag ervaar je verschillende meditatievormen, (stress-relief) yoga en een stiltewandeling in de natuur (zee en bos). Ik begeleid je in jouw stilte met stem en soms wat muziek. Laat je meenemen in deze reis naar binnen (en ook naar buiten).

Meditatie en yoga in een prachtige omgeving met Angelique Bas

Wees welkom in mijn trainingsruimte in Petten aan zee. Een voedende lunch neem je zelf mee en nuttigen we eveneens in stilte.

Heb je interesse om deel te nemen, geef je dan snel op door een bericht te sturen naar info@mindfulrijk.nl. Er is plaats voor acht deelnemers. Enige ervaring met Mindfulness en meditatie is aanbevolen. Gemakkelijke kleding en wandelschoenen mee is handig voor wandelen en yogabeoefening. 

Adres: Petten, Singel 10 (achterzijde)
Data en tijden: 

  • Vrijdag 24 januari 10:00-14:00 uur (inloop 09:30 uur)
  • Vrijdag 17 april 10:00-14:00 uur (inloop 09:30 uur)

Comments are closed.