Terugkijken | Online Bijeenkomst ‘Veerkracht in Onzekere Tijden’

Ook online kan je écht met elkaar verbinden en ontmoeten. Dat bleek in april tijdens de Mindful Rijk online bijeenkomst ‘Veerkracht in Onzekere Tijden’ waar ca. 40 mensen in de wereld van Mindfulness en de Growth Mindset doken.

Deze sessie organiseerden we in samenwerking met Sheraz Kazmi en Marc van Heyningen van GROWEVERY.DAY en met ondersteuning van de Rijks Innovatie Community (RIC).

Door gebruik van interactieve polling en break-out rooms konden we in kleinere en grotere groepen elkaar echt ontmoeten en verbinden. Er ontstonden gesprekken en een beeld van elkaar en wat een ieder hoopte te halen en ook waarmee we weer naar ‘huis’ gingen na afloop:

Het was ontzettend leuk om te doen en aan de reacties van de deelnemers te horen was het ook voor hun leuk en vooral van toegevoegde waarde door praktische tools en inspiratie te bieden voor méér veerkracht in deze onzekere tijden.

Tijdens de bijeenkomst werd de groep opgesplitst voor twee verdiepingssessies over mindfulness en Growth Mindset. Het plenaire gedeelte en de mindfulness sessie kun je hieronder terugkijken, de Growth Mindset sessie wordt binnenkort ook op deze plek beschikbaar gemaakt.

De volgende online bijeenkomst zal op 12 juni in de ochtend zijn. Wil je nu alvast een plekje reserveren? Laat het ons weten via info@mindfulrijk.nl.

Comments are closed.